ESTETIIKKAA, TOIMINNALLISUUTTA JA LAATUA ASUMISEEN

 

Loftmen Oy on vastuunsa kantava ullakkorakentaja ja rakennuttajana meillä on 10 vuoden vastuu asunnoista.

 

Asuntojen suunnittelussa meillä on aina kolmea kulmakiveä, joilla haluamme poiketa muusta ullakkorakentamisesta: esteettisyys, toiminnallisuus ja laatu. Valitsemamme tila- ja materiaaliratkaisut ovat poikkeavat ja toteutamme asuntoihin useita hämmästyttäviä yksityiskohtia.

 

Valmiiden ja harkittujen sisutusratkaisujen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Varaamalla itsellesi ennakkomarkkinoinnissa olevan asunnon, voidaan asunto räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Haluamme, että asunnoissamme asuu tyytyväisiä asukkaita. Koti on jokaiselle tärkeä linnake, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa.

 

Helpottaaksemme tätä tehtävää sisällytämme jokaisen ennakkomarkkinoinnissa olevan asunnon hintaan kuuluvaksi 10 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa. Jokaiseen pintaan voidaan etsiä uusia sisustusratkaisuja ja tilaohjelmakin on pitkälti räätälöitävissä. Voimme yhdessä tehdä suuriakin muutoksia kotisi materiaaleihin ja pohjaratkaisuun. Mitä aikaisemmin olet mukana esittämäsi toiveesi, sitä varmemmin ne ovat toteutettavissa.

 

Tutustu tarkemmin asunnon ostamisen vaiheisiin ja käy kurkkaamassa ullakkohankkeemme.

 

Mikäli kiinnostuit ullakkoasunnoistamme, ota yhteyttä!

 

Mika Hautala

050 2311

mika.hautala(at)luxusm2.fi