ULLAKKORAKENTAMINEN LUOTETTAVASTI LIIKKEELLE

 

Ullakon rakentaminen on taloyhtiölle aina merkittävä hanke. Taloyhtiö saa rakennusoikeudesta huomattavan tuoton, lisää vastikkeen maksajia, uuden katon päälleen ja talon lämpötalous paranee selvästi.

 

Taloyhtiön on myös huolehdittava siitä, että ullakkoasunnot rakentaa luotettava kumppani, joka hoitaa velvoitteensa niin rakennusaikana kuin 10 vuotta sen jälkeen. Loftmen Oy on vastuunsa kantava ullakkorakentaja ja autamme taloyhtiötä ullakkorakentamisen jokaisessa vaiheessa. Loftmen yleensä ostaa ullakon rakennusoikeuden taloyhtiöltä, jolloin kannamme vastuun kohteen suunnittelusta, rakentamisesta ja asuntojen myymisestä. Rakennuttajana meillä on 10 vuoden vastuu asunnoista.

 

Voimme toimia myös taloyhtiön hallituksen ja valvojan kumppanina ullakkohankkeen käynnistämisvaiheessa. Tarjoamme kustannustehokkaasti ullakon teknisen ja kaupallisen ennakkoarvion päätöksentekoa varten tai esimerkiksi ullakon jalostamisen ja rakennuslupasuunnittelun. Taloyhtiöllä ei tällöin ole velvoitetta myydä ullakon rakennusoikeutta yritykselle.

 

Toteuttamiemme ullakkohankkeiden kulmakiviä ovat poikkeuksellinen laatu, asuntojen toiminnallisuus sekä näyttävät sisustusratkaisut. Vaikka vastuu ullakkorakentamisesta on meillä, poikkeamme alan toimijoista siinä, että toteutamme kaikki hankkeet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiön kanssa. Hyväksytämme taloyhtiöllä kaikki hankkeen osapuolet suunnittelijoista urakoitsijoihin. Tiedottaminen hankkeen eri vaiheissa sekä taloyhtiölle että osakkaille on meille tärkeää.

 

Tutustu tarkemmin toteuttamiimme ullakkohankkeisiin ja lue lisää tavastamme toimia.

 

Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä ullakkosi mahdollisuudet ja seuraavat askeleet!

 

Jan Saxén, toimitusjohtaja

040 512 9974

jan.saxen(at)loftmen.fi